Ultima parte a proiectului: martie/aprilie/mai/iunie 2010


Cu ajutorul Anei :), elevii de la Scoala 136 si liceenii de la "George Cosbuc" au beneficiat de o serie de ateliere de recycle art, vesele, colorate si incitante!




In lunile aprilie si mai, liceenii implicati in proiect, impreuna cu studenti de la Facultatea de Peisagistica (sectia din Agronomie), profesori de-ai lor si reprezentanti ai Asociatiei Fabrica de Peisaj, au lucrat diverse obiecte din lemn: casute pentru pasari, care vor fi amplasate pe un traseu alcatuit de liceeni si o mini-cabanuta de lemn care va fi amplasata in curtea Scolii 136 din Prelungirea Ferentari. Intilnirile de lucru din curtea Facultatii de Peisagistica au fost unele dintre cele mai placute momente ale proiectului.

In aceasta perioada pregatim expozitia finala a proiectului; ea va cuprinde poze din excursii şi vizite, copii după materialele şi fotografiile cu care s-a lucrat în echipe, desenele, textele şi propunerile si machetele realizate de participanţi, mici obiecte artistice plasate de-a lungul unui traseu urban ales de participanti. Totodata, elevii de la liceu vor organiza o serie de evenimente culturale de-a lungul acestui traseu urban. Ideile care vor fi puse in practica de catre elevi arata astfel: amenajarea unei biblioteci in aer liber, un concert de chitara, o pantomima a unei trupe de teatru si un eveniment de o zi care va cuprinde muzica, proiectii de film, workshopuri de pictura si ceramica pentru copii, jonglerie, free shop si multe altele.


-Elevii din Ferentari vor merge sa sustina o prezentare despre cartierul lor la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu